Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkářky SKK B převálcovaly Spartu Kutná Hora 8:0

8. 4. 2014 | Ženy B | 17. kolo |

Dalšími zápasy pokračovala 2.kuželkářská ligy žen. Z boje o prvenství vypadává po předposledním kole Žižkov po překvapivé domácí prohře s Č.Budějovicemi a oslabený Jablonec po předpokládané prohře v Rokycanech. O vítězi soutěže přesto rozhodne až poslední kolo. Rokycany hrají v Ústí nad Labem a Jičín B v Č. Budějovicích. SKK Jičin B k jistotě vítězství musí získat bod.

To však na nejméně padavé kuželně soutěže s celkem, který na domácích drahách podlehl za celou sezónu jen třikrát a nyní dokázal zvítězit na pražském Žižkově nebude vůbec jednoduché. Pro Jičín však hraje excelentní forma posledních týdnů. Rokycany mají tabulově výrazně lehčího soupeře, poslední Ústí n.L.

V sobotním utkání převálcoval Jičín B na domácích drahách Spartu Kutná Hora 8:0. Hned v úvodu padl nejlepší výkon celého kola a to 582 shozených kuželek. Počtvrté v řadě je pod ním podepsáno příjmení Tomášková, jen tentokráte sebrala tuto poctu své sestře Lence Martina. Skvělou tečku za jednoznačným průběhem pak udělala dalším skvělým individuálním výkonem 571 kuželek v koncovce Monika Hercíková. Jičín byl lepší o úctyhodných 209 kuželek.

Nejdůležitější utkání týmové historie čeká jičínskou rezervu na jihu Čech v sobotu 12.4. od 13 hodin.