Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkáři SKK Jičín převálcovali Bohušovice a v sobotu hrají o 1.ligu proti Táboru

6. 4. 2015 | Muži A | 20. kolo dohrávka |

Během uplynulého víkendu měli ligoví kuželkáři a kuželkářky volno, ale v Jičíně se odehrála ostře sledovaná dohrávka 20.kola 2.kuželkářské ligy mužů mezi domácím celkem SKK Jičín a SKK Bohušovice. Hráče Jičína dělila od nejvyšší soutěže před jeho začátkem dvě vítězství. V cestě stál domácím jako první tým Bohušovic, tedy celek, který jako první v této sezóně dokázal na podzim družstvo SKK Jičín porazit!

Před zaplněnou jičínskou kuželnou se jako první pustili do bojů Ladislav Beránek a Jiří Drábek. Láďa Beránek svého trápícího se soupeře výrazně přehrával od první do poslední dráhy a k potěšení zaplněného hlediště získával pro domácí od úvodu cenný náskok, který uklidnil všechny spoluhráče. Lukáše Dařílka zdolal 576-511. To na vedlejších drahách Jiří Drábek sváděl ohromně vyrovnanou bitvu s Milanem Perníčkem až do posledních hodů. Bohužel se tentokrát o 11 kuželek musel sklonit před výkonem soupeřem, a to přestože porazil ještě o dvě kuželky více 578-589 jak jeho spoluhráč Láďa Beránek.

V prostřední části Jičín prakticky rozhodl o svém vítězství! Jak Jan Bína, tak Pavel Kaan rozhodli o zisku bodů již po třech drahách! Honza Bína se stal opět nejlepším domácím hráčem, když jako jediný z domácích kuželkářů v tomto utkání o 5 kuželek překonal hranici šesti set bodů. Pavel Kaan skvěle začal, ale na poslední dráze již lehce polevil a umožnil tak soupeři získat šest kuželek na vrh 579-585, ale důležité bylo především vedení Jičína 3:1.

Vyrovnaný týmový výkon domácích pokračoval i v závěru. Lukáš Vik si snadno poradil s Tomášem Svobodou 564-487 a Jaroslava Soukupa vůbec nemusela po dalším kvalitním výkonu mrzet prohra 574-613 v duelu s nejlepším hráčem zápasu Jiřím Semerádem. Ta znamenala již jen korekci skóre. Jičín vítězí 6:2 výrazným rozdílem 165 kuželek. Hráče SKK Jičín tak dělí od nejvyšší soutěže jediná výhra a to v posledním utkání sezóny proti třetímu celky tabulky KK Lokomotiva Tábor. Utkání začíná na kuželně v Lipách v sobotu 11.dubna od 14.hodin. Přijďte povzbudit kuželkáře SKK Jičín v nejdůležitějším utkání tohoto tisíciletí!