Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Jiří Čapek veze do Jičína bronz z Mistrovství Královehradeckého kraje!

2. 2. 2016 | Ostatní | KMJ |

O skvělou tečku za víkendovým programem Krajských mistrovství jednotlivců se postaral mezi seniory, teda hráči na 50 let ve Vrchlabí Jiří Čapek.

Hráč SKK Jičín C za sebou nechal celou řadu ligových hráčů a ziskem bronzu zkompletoval celou sadu medailí pro SKK Jičín z letošních krajských šampionátů. A to mají svá mistrovství odehrány pouze tři kategorie, zlato a stříbro přivezli rovněž z Vrchlabí junioři Jan Bína a Agaton Plaňanský.

Titul putuje zásluhou Miroslava Hanzlíka 598 do Rychnova nad Kněžnou, stříbro do Českého Meziříčí díky Milanu Voškrdovi, který dokázal shodit 587 kuželek. Jiří Čapek pak svedl velkou bitvu o bronz. Dosáhl naprosto stejného náhozu 581 bodů jako Petr Linhart z Červeného Kostelce, a tak musela rozhodnou o držiteli medaile lepší dorážka. A tu měl ostřílený borec z Jičína nejlepší z celého startovního pole! Do semifinále Mistrovství České Republiky postupuje také 5. Ivan Vondráček z Hořic po pěkném výkonu 575 poražených kuželek. Dalších šest hráčů mezi 6. a 11. příčkou se vměstnalo do rozdílu pouhých dvou kuželek a i tato šestice, ve které figuruje na osmé příčce Vladimír Řehák 571 z SKK Jičín, se může radovat z postupu do semifinále MČR. Kuželkáři SKK Jičín se tak po tomto víkendu mohou pochlubit skvělou bilancí šesti postupujících na Mistrovství ČR ze sedmi kvalifikantů na krajské šampionáty!