Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Pojď hrát kuželky – sport na celý život!

10. 10. 2016 | Ostatní |

Sportovní kuželkářský klub Jičín patří dlouhodobě mezi nejúspěšnější kluby v České Republice. Vždyť jen málo oddílů v jakémkoliv odvětví se může pochlubit tím, že jeho týmy hrají v elitních kategoriích mužů, žen, ale i dorostu nejvyšší soutěž.

V předchozích letech se hned několik hráčů a hráček z líhně SKK Jičín probojovalo do reprezentačních výběrů a přivezlo nejednu medaili z Mistrovství světa či Světového poháru. Jan Bína přestoupil letos z Jičína do německé Bundesligy - nejkvalitnější ligy světa. Ale přední republikové hráče a hráčky má Jičín i mezi veteránskými kategoriemi. Tedy jičínský oddíl přesně potvrzuje, že kuželky jsou sportem na celý život.

Pojď hrát kuželky - sport na celý život, je název nové náborové kampaně, která atraktivně přibližuje široké veřejnosti základní informace o tomto tradičním českém sportu. Koukněte na http://pojdhrat.kuzelky.cz. V Jičíně je kuželna stále připravena přivítat hráče všech věkových kategorií,- Samozřejmě nejdůležitější je investice do budoucnosti – mládež. Tréninky žactva (kuželky je možno hrát ode 10 let) a dorostu probíhají pravidelně v úterý a ve čtvrtek, pokud si tedy chcete vyzkoušet zajímavou hru a v budoucnu třeba zažít pocity vítězů v nejvyšší soutěži, či dokonce v dresu se lvíčkem na prsou – pojďte to zkusit. Bližší informace podá předseda SKK Jičín pan Roman Bureš na tel. 604426454. Vše o kuželkářském dění v Jičíně pak naleznete na www.skkjicin.cz.