Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkáři SKK Jičín B vezou cennou remízu z Trutnova!

20. 2. 2017 | Muži B | 16.kolo | J. Kapucián

Jičín – Šestnáctým kolem pokračovala 3. kuželkářská liga mužů. Jediný bod pro hosty získávají překvapivě jičínští hráči v Trutnově.

Jičín – Šestnáctým kolem pokračovala 3. kuželkářská liga mužů. Jediný bod pro hosty získávají překvapivě jičínští hráči v Trutnově. Důležité body s nelehkými soupeři si připisují na domácích drahách i hráči z Trnovan a Rokytnice. Vedoucí Česká Lípa hladce vítězí a stejně tak i Žižkov. Ten se díky tomu dostal na druhou příčku tabulky.
Jičín si po třízápasové vítězné sérii na tradiční souboj s Trutnovem věřil, souboj těchto rivalů nikdy nemá favorita. A to se potvrdilo i nyní. Oba celky se od samého začátku přetahovali o každou kuželku a skóre bylo stále vyrovnané. Po první třetině 1:1. Za Jičín bodoval výhrou 533-515 Jaroslav Kříž. Ve druhé části přidal bod druhý Petr Kolář 522-512, naopak Martin Mazáček podlehl těsně 538-547. Stav utkání byl tedy opět 2:2. V koncovce byl průběh obou duelů naopak naprosto jednoznačný. Vladimí Pavlata od začátku ztrácel a nakonec podlehl dlouhodobě nejlepšímu z domácích hráčů Romanu Strakovi 507-548. Na vedlejších drahách však svůj duel jednoznačně opanoval Tomáš Pavlata, který v nejlepším výkonu celého utkání zdolal Davida Ryzáka 563-520. Každý celek získal tedy tři body ze hry a o konečném výsledku rozhodoval celkový počet sražených kuželek. Zde po dramatické bitvě došlo k málo kdy vídané naprosté shodě. Ano oba celky docílily naprosto stejného výkonu 3191 poražených kuželek, který tak znamenal spravedlivou remízu 4:4. Ta je pro domácí, kteří bojují o postup jistě ztrátou, naopak pro Jičín válčící o zachování soutěže jednoznačně ziskem. Jičínští tak protáhli sérii zápasů bez porážky na čtyři a pokusí se na ní navázat i v sobotním duelu proti druhému celku tabulky SK Žižkov Praha. Utkání začíná 25.2. v 14 hodin přijďte fandit.