Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkáři SKK Jičín B zahájili jarní záchranářské práce cennou remízou venku!

17. 1. 2018 | Muži B | 12. kolo | J. Kapucián

Do druhé poloviny soutěže vstoupila zápasy 12.kola o tomto víkendu také 3. kuželkářská liga mužů. Kuželkáři SKK Jičín B se představili v Poděbradech, kde jim byl soupeřem favorizovaný Sokol Tehovec. Kvůli zranění navíc v dresu Jičína nemohl nastoupit Martin Mazáček.

Favorit se také ujal vedení 2:0. Jenže v prostřední části selhal v jeho dresu Petr Seidl i střídající Tomáš Vavřinec a to při vyrovnaných výkonech jičínský kuželkářů obrátilo rázem poměr poražených kuželek na stranu hostujícího celku. Jičín byl již v této fázi zápasu blízko srovnání skóre. Z C týmu vypomáhající František Černý zle zatápěl třetímu nejlepšímu hráči soutěže Tomáši Čožíkovi, který jen tak tak vítězstvím 576-562 uhájil vedení domácích 3:1.

Jičín však byl blízko bodovému zisku. Vladimíru Řehákovi se bohužel příliš nedařilo a tak bylo jasné, že na výhru pro Jičín to nebude. Speciální motivaci měl v zápase novopečený okresní přeborník Tomáš Pavlata. Ten v dresu Sokola Tehovec odehrál několik sezón a svým bývalým spoluhráčům předvedl, že umí. Martina Bílka převálcoval 578-524 a stvrdil tak zisk cenného bodu pro Jičín za remízu 4:4. Konkurenti v boji o záchranu z Kolína a pražské Konstruktivy vyšli bodově naprázdno a tak jarní záchranářská mise začal více než optimisticky. Pokud by měla obdobné pokračování i 20.1. v Benešově bylo by to skvělé.