Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Nožičková a Pristandová v krajském výběru

15. 12. 2008 | Ostatní | Krajské výběry | J. Kapucián

Uplynulý víkend se do Olomouce, na nově zrekonstruovanou osmidráhu, sjelo čtrnáct dorosteneckých krajských výběrů z celé republiky, aby se utkaly o vítězství v již 9. ročníku Vánočního kuželkářského turnaje. Do týmu Královehradeckého kraje byly nominovány opory druhého celku nejvyšší soutěže dorostenek SKK Jičín Nela Pristandová a Michaela Nožičková.

Nejlépe zahrála reprezentace Zlínského kraje, která jako jediná překonala hranici jednadvaceti stovek. Lví podíl na tomto výkonu měla nejlepší dorostenka Klára Zubajová s 556 poraženými kuželkami. Na další místa v pořadí byla pořádná tlačenice a rozhodovalo se až v samotné koncovce. Simona Koutníková (Ústecký kraj) výkonem 546 kuželek srovnala krok s pardubickým výběrem a o lepším umístění rozhodla až lepší dorážka severočechů. Z chlapců byl nejlepším hráčem David Kuděj s výkonem 577 kuželek.
Jičínské dorostenky přispěly k osmé příčce Královehradeckého kraje, na své poměry velice průměrnými výkony 496 – Pristandová a 489 poražených kuželek Nožičková.