Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Danišová – Plaňanský ve finále Vánočního turnaje dorostu 2011

10. 1. 2012 | Dorostenci | Vánoční turnaj |

Jako každoročně, tak i letos byli těsně před vánocemi kuželkáři svědky napínavých soubojů a velice slušných individuálních výkonů v rámci klání krajských dorosteneckých výběrů. Letošního již 11. ročníku Vánočního turnaje se zúčastnilo symbolicky celkem 11 smíšených družstev. Výrazně se prosadili také zástupci Královehradeckého výběru, který se opíral o výkony jičínské dvojice Agaton Plaňanský – Martina Danišová a hořického Ladislava Zívra.

Po dlouhé době si bronzové medaile odvezlo družstvo Jihomoravského kraje za výkon 2191. Výkon o pouhé 4 kuželky vyšší zajistil stříbrné medaile výběru Olomouckého kraje (2195). Letošní suverénem se ale stalo družstvo Karlovarského kraje, které své soupeře doslova převálcovalo a výkonem 2264 se stalo naprosto zaslouženě vítězem. V Královehradeckém výběru zahráli parádně oba chlapci. Ladislav Zívr dokázal porazit skvělých 582 kuželek a stal se tak druhým nejlepším jednotlivcem turnaje, Agaton Plaňanský přidal sedmý nejlepší výkon 556 bodů. Dívkám se již tolik nevedlo Martina Danišová 489 a Nina Brotková pouze 473.V jednotlivcích se nejvíce dařilo Monice Wajsarové (Liberecký kraj) – 576 a Matěji Novákovi (Karlovarský kraj) – 585

V neděli byla na programu soutěž smíšených tandemů. Tato disciplína je čím dál populárnější jak mezi hráči, tak mezi diváky. V nedělním klání se skvěle dařilo dvojici Martina Danišová – Agaton Plaňanský. Ta suveréně po výsledcích 2:0 prošla přes osmifinále, čtvrtfinále i semifinále až do finále turnaje! Až zde našli přemožitele ze Středočeského kraje dvojici Kohoutová a Čožík.