Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Postupová naděje kuželkářů SKK Jičín A stále žije

26. 3. 2012 | Muži B | 20. kolo |

Dvě kola před koncem se zamotala situace na obou pólech tabulky. Zatímco Áčko stále drží postupovou naději, Béčko si vytoužený bod z Bohušovi nepřivezlo a o záchranu ještě bude muset bojovat.

Jičín A hostil v domácím prostředí Lokomotivu Trutnov a po vydařené úvodní polovině utkání si vypracoval náskok téměř sta kuželek, který v závěru již pouze kontroloval. Velmi dobře zahráli Jiří Vejvara 554, Pavel Louda 539 a Lukáš Vik 552. Hostům se příliš nedařilo a tak darovali v průměrném utkání domácím snadné vítězství 6:2, které drží Jičín A stále v postupové hře. Jičín však již nesmí zaváhat a bude doufat v pomoc SK Kosmonosy, které hostí v sobotu ve šlágru 21.kola vedoucí Č.Kostelec. Kosmonosy si však výrazně zkomplikovali postupové naděje velice nečekanou prohrou s TJ Neratovice.

Ta velmi přitížila Jičínu B, který přes bojovný výkon nestačil na Bohušovice. B tým bude v sobotu od 10 hodin hostit Lokomotivu Liberec a jen výhra jej s jistotou udrží před závěrečným kolem mimo sestupové příčky. Áčko se popere o naději naopak proti Dynamu Liberec v Tipsportaréně pod Ještědem.