Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Neregistrovaní kuželkáři již čtyřikrát pokořili 300!

5. 1. 2015 | Neregistrovaní | Nereliga |

Parádní padavosti jičínské čtyřdráhové kuželny dokonale využívají také nejlepší neregistrovaní hráči a hráčky. Největší turnaj neregistrovaných čtyřčlenných týmů v ČR vstoupí do své druhé poloviny, po krátké vánoční přestávce, již ve středu14.ledna. A kdo si v dosavadním průběhu vede nejlépe?

První liga mužů je obrovsky vyrovnaná, když v čele je kvartet týmů (Tespo Hořice, Cerea Ostroměř, Rento-Holba a STS Chvojkovice Brod), se stejným ziskem čtyř bodů! V pořadí jednotlivců prozatím všem uniká díky nevídanému průměru 293 shozených kuželek na utkání Radek Palm (STS Chvojkovice Brod).


Mezi ženami pak kraluje nejvyšší soutěži doposud velmi suverénně s nejvyšším průměrem shozených kuželek a jako jediný bez ztráty bodu celek Brada, který má ve svém středu i prozatím nejlepší hráčku dle průměru Evu Loumovou (287,67).


Právě Evě Loumové se podařil husarský kousek, když drží absolutní maximum tohoto ročníku dosažené v celém turnaji 317 poražených kuželek na 60HS. To je zároveň i novým ženským rekordem turnaje. Mužům se magickou třístovku podařilo zdolat třikrát, postarali se o to: Tadeáš Pitthard 310, Miroslav Horák 305 a Miloš Prokop 304. Aktuální výsledky, tabulky a statistiky naleznete na www.skkjicin.cz v sekci neregistrovaní.