Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkářské okresní derby pro Jičín

12. 10. 2015 | Muži B | 5. kolo |

Pátým kolem pokračoval letošní ročník Východočeské kuželkářské divize. To přineslo dvě vítězství hostujících družstev. Třebechovice v Přelouči, domácí tak zůstávají jediným družstvem bez bodu. Druhým družstvem, které dokázalo zvítězit venku je Trutnov B v Hradci Králové. Ostatní zápasy pro favorizované domácí družstva.

O favoritu se však nemohlo mluvit v případě okresního derby mezi rezervami SKK Jičín a SKK Hořice. Jičín měl sice výhodu domácího prostředí, ale hosté na tom byli výrazně lépe v tabulce a především v minulé sezóně nedarovali Jičínu ani jediný bod!

Také v sobotu začali pěkně zostra, když Martin Bartoníček hned v prvním duelu utkání dosáhl na nejlepší výkon celého kola, když shodil parádních 496 kuželek! Přesto po první dvojic za vyrovnaného stavu 2:2 šel do těsného vedení o 13 kuželek Jičín, když skvěl kontroval za domácí Pavel Louda 491. V prostřední části opět dělba bodů, tedy 4:4 a Jičín přidal k náskoku jednu kuželku! Koncovka však hostím tentokráte nevyšla a k vítězství jičínské posunul skvělou úvodní drahou 257 Vladimír Řehák, který nakonec předvedl divákům další hodnotný výkon, když se mu počítadlo zastavilo až na hodnotě 487 kuželek. Jičín B tak tentokráte vítězí zaslouženě 10:6 o 75 kuželek.