Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkářky SKK Jičín nadělily Ústí nad Labem kanára

12. 10. 2015 | Ženy A | 3. kolo |

Skvěle a nad všechna očekávání vyšly zápasy 3. kola 2. nejvyšší kuželkářské soutěže žen oběma celkům SKK Jičín. Bez ztráty bodu po výhře 8:0 na severu Čech je již jen družstvo SKK Jičín B a bez porážky ještě Sokol Chýnov. Naopak doposud vedoucí Žižkov Praha padl v Jičíně vysoko 1:7! Přesně takováto spolupráce by měla pomoci kuželkářkám SKK Jičín zpět mezi elitu, kam jistě patří.

B tým, který je však papírově silnější sestavou SKK Jičín, měl respekt ze saduritových drah v Ústí nad Labem, ale domácí hráčky po slabším dni nemohli těm z Jičína konkurovat. Jen jediná pětistovka domácích na druhé straně celá sestava SKK Jičín vyrovnaná s výkony nad pět set poražených kuželek. Nejlepší hráčkou utkání se stala Monika Hercíková 538 a nejvíce musela odolávat tlaku soupeřky v závěrečném souboji Nela pristandová, ale výhrou 537-529 dotáhla utkání k málo kdy vídané výhře 8:0 na drahách soupeře!

K posunu na druhou příčku tabulky pomohlo béčku áčko. Před pěkně zaplněnou kuželnou se ženy A namotivovaly ke kvalitnímu týmovému výkonu po kterém přehrály doposud vedoucí tým tabulky Žižkov Praha vysoko 7:1. Celá šestice domácích hráček se vešla do rozmezí 512 až 543 shozených kuželek a to rozhodlo. V oboustranně výborné atmosféře se tak díky 3194 poraženým kuželkám na straně domácích zrodilo důležité přesvědčivé vítězství o 73 kuželek.

V sobotu 17.10 od 10 hodin pak čeká ženy B v domácím prostředí přímý souboj druhého s prvním celkem tabulky Sokolem Chýnov o samotné čelo soutěže. Přijďte fandit!.