Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Jičínská kuželkářská Tour pro Rolce a Cvejnovou

18. 5. 2017 | Neregistrovaní | Tour | J. Kapucián

Jičínská kuželkářská Tour 2016/17zná své vítěze. Čtyřdílný seriál turnajů pro neregistrované vyvrcholil velkým finále Tour. Hrálo se náročných 120 HS a tak dle předpokladů došlo ještě k významným změnám v průběžném pořadí.

Mezi muži nastoupil do finálového turnaje průběžně vedoucí Alexander Řehořek s velkým sebezapřením, ale zdravotní stav mu neumožnil start dokončit. Příležitosti se tak chopili největší konkurenti. Nejlepší výkon dne 557 shozených kuželek a vítězství ve finále posunulo k celkovému triumfu doposud průběžně třetího Ladislava Rolce. Druhé místo ve finále i celkově vybojoval Václav Procházka (543) a na třetí pozici se posunul Aleš Holý, ve finále sedmý za 530 poražených kuželek. Třetí nejvyšší finálové výkony 539 kuželek předvedli Pavel Freit (celkově čtvrtý) a Jan Komárek.

Mezi ženami vstupovala do finále z první pozice Romana Cvejnová 51 bodů s minimálním náskokem před Šárkou Rychtářovou 50 b. a Denisou Starou 45 b. Ve finále dokázala z tohoto tria pokořit hranici pěti set shozených kuželek pouze Romana Cvejnová (500) a to jí zajistilo celkový triumf o pouhé dva body před mohutně finišující vítězkou finále Kateřinou Janďourkovou (514). Druhý nejlepší finálový nához 509 kuželek pak k celkově třetí příčce posunul až ze sedmé pozice Zuzanu Pavlatovou. Po skončení finálového klání proběhlo ve velmi přátelské atmosféře předání pohárů a cen nejlepším i vyhlášení vítězů všech turnajů Jičínské Tour. Kompletní výsledky naleznete na www.skkjicin.cz.