Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkáři předvedli v Karlových Varech super výkony i propadáky

30. 9. 2019 | Muži A | J. Kapucián

Karlovy Vary – Čtvrtým kolem pokračovala 3.kuželkážská ligy mužů. Z pěti odehraných zápasů čtvrtého kola vítězí třikrát hosté. Tehovec veze body z Lomnice, Duchcov po velkém boji z Bohušovic a Sadská jasně vyhrává v Kosmonosech. Čelo tabulky se tedy nemění.

Kuželkáři SKK Jičín po výhře 5:3 nad KK Kosmonosy si minulý týden připsali již druhé vítězství z třízápasové šňůry na kuželnách soupeřů. V sérii venkovních zápasů pokračovali i nyní, kdy je čekala cesta na dráhy doposud neporažených hráčů TJ Slovan Karlovy Vary. Na daleké cestě je provázela myšlenka překvapit soupeře i potřetí. Tentokráte bylo jasné, že to bude mnohem těžší, neb se museli obejít bez Pavla Kaana a velkým handicapem byla i neznalost zdejších drah.
Přesto Jičín dával domácím od začátku jasně najevo, že to nebudou mít lehké. Po úvodní třetině za stavu 1:1 jdou hosté dokonce do vedení, když exceluje Pavel Louda. Po skvělých drahách 146, 155, 155, 160 se mu počítadlo zastavuje až na hodnotě 616 poražených kuželek, což byl samozřejmě nejlepší výkon celého zápasu. Prostřední část se odehrává v podobném duchu. Domácí jsou vyrovnanější, ale Jičín přidává po dalším parádním výkonu druhý bod a ve 2/3 utkání je skóre stále vyrovnané 2:2 a oba celky dělí pouhých 12 kuželek. V dresu Jičína se dařilo Jiřímu Drábkovi, který shodil parádních 589 kuželek!
Bohužel koncovka je ze strany hostí nečekaným propadákem, oba výkony pod pět set. Domácím se tak otevřela nakonec pohodlná cesta k vítězství 6:2. Po týdenní ligové přestávce a měsíci od zahájení nového soutěžního ročníku se kuželkáři SKK Jičín konečně představí na domácích drahách. Soupeřem jim budou opět Západočeši, tentokráte až z Aše. Utkání bude na kuželně V lipách zahájeno 12.10. v 10.hodin – přijďte fandit.