Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkářky SKK Jičín B přezimují na výborném 2.místě

14. 12. 2004 | Ženy B | 9. kolo | J. Kapucián

V utkání posledního podzimního kola třetí nejvyšší kuželkářské soutěže žen, Jičín B v souboji o přední příčky nezaváhal a zvítězil nad posledním družstvem tabulky KK Konstruktiva B rozdílem 111 kuželek. Na to dokázal reagovat tým Neratovic vítězstvím v Mladé Boleslavi a stal se tak podzimním vítězem. Obě družstva si vytvořila mírný bodový náskok a zdá se, že o prvenství si to na jaře rozdají mezi sebou.

Hráčky SKK Jičín neměly s kuželkářkami z hlavního města sebemenší problém. Zásluhou M.Břicháčkové (375) a P.Abelové (394), vedly 2:0 a o 76 kuželek. A to obě hráčky nebyly se svým výkonem příliš spokojeny. Nejlépe se vedlo Aleně Šedivé, která shodila 394 kuželek což byl nejlepší výkon celého utkání. Hosty zachránila od "kanára" zkušená E.Barchánková. Po 99 hodech měla naprosto stejný součet (370) jako domácí Kvasničková a tak jejich souboj rozhodl poslední pokus, který obě hráčky zahrávaly do všech devíti kuželek.

Druhá příčka po podzimu je příjemným překvapením a příznivci se jistě mohou těšit na zajímavé jarní boje. O vítězi bude možná rozhodovat až předposlední utkání soutěžního ročníku, ve kterém bude jičínské družstvo hostit právě Neratovice.