Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkářky SKK Jičín B jsou v čele tabulky!

1. 2. 2005 | Ženy B | 10. kolo | J. Kapucián

Prvním jarním kolem byla o předchozím víkendu zahájena i třetí nejvyšší kuželkářské soutěž žen, ve které úspěšně bojuje prvoligová rezerva SKK Jičín. K utkání na půdě předposlední Ml.Boleslavi zajížděly jičínské hráčky v úloze favorita. Tu také začaly od samého začátku plnit. Vynikající souboj předvedly hned v úvodu dorostenky na obou stranách. Domácí H.Bayerová shodila výborných 410 kuželek, ale přesto odešla poražena! Jičínská Lucie Slavíková zahrála výborně a nejlepším výkonem utkání 424, který jí zároveň nominoval do sestavy kola dostala hosty dovedení.

To potvrdila i P.Abelová(359), která o 31 kuželek porazila Mlejnkovou a vypadalo to na jednoznačnou záležitost Jičína. To se však nestalo a jičínské družstvo ze zápasu opět vytvořilo drama, které rozhodovaly až poslední hody. Nejvíce se o to "zasloužila" A.Šedivá, které utkání vůbec nevyšlo – 318! Naštěstí se nedařilo ani domácí Sokolíkové v souboji s M.Kvasničkovou. Jičínská juniorka nakonec vydřela výhru 359-322 a ta znamenala udržení náskoku o 4 kuželky a výhru Jičína 5:1!

Jelikož doposud vedoucí Neratovice prohráli v Benešově vyhouplo se družstvo SKK Jičín B do čela tabulky. O jeho udržení bude bojovat v sobotu od 13:30 hodin v domácím prostředí právě s nebezpečným Benešovem.