Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Jičínské hráčky těsně pod stupni vítězů

3. 6. 2005 | Přebory | Mistrovství ČR | J. Kapucián

Závěr kuželkářské sezony tradičně patří soutěžím jednotlivců a jejich vyvrcholením je Mistrovství České republiky. To se koná v jednotlivých kategoriích v různých koutech republiky. SKK Jičín měl letos zastoupení pouze mezi ženami a dívkami. A naše zástupkyně se v těžké konkurenci toho nejlepšího, co může kuželkářský sport u nás nabídnout rozhodně neztratily! O pátém místě Lenky Hrdinové a deváté příčce její sestry Martiny mezi juniorkami jsme už informovali. Krůček od medaile byla v kategorii dorostenek Lenka Tomášková, která skončila těsně za medailovými pozicemi na nepopulárním čtvrtém místě. Zde ji doplnila ještě další jičínská hráčka Lucie Slavíková, která skončila na pěkném dvanáctém místě.

Mezi nejmladšími žákyněmi měl náš oddíl hned tři zástupkyně. Nejlépe z nich si vedla Michaela Nožičková, které chyběl pouze krůček k třetímu místu a tak na ni zbyla také „bramborová“ medaile. Dále na desátém místě skončila Nela Pristandová a dvacátáprvní byla Eva Vysučková.
V Prostějově hrály ženy, poslední kategorie, kde reprezentovaly hráčky Jičína. Marcela Kolářová se neprobojovala do finále a skončila na 31. místě. Naopak ze čtrnácté pozice si postup vybojovala letošní krajská přebornice a akademická mistryně Maruška Kvasničková, která tak potvrdila výbornou formu v závěru sezony. V celkovém součtu i s finálovým náhozem obsadila pěkné šestnácté místo.
Na závěr nezbývá než poděkovat všem našim reprezentantkám za vzornou reprezentaci oddílu. Nyní zavládne na jičínské kuželně herní přestávka, nicméně zahálet se určitě nebude. Na řadu přijdou nezbytné opravy a úpravy, aby bylo vše připraveno na začátek příští sezony.