Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Martina Tomášková si vybojovala nominaci na duel s Polskem!

1. 11. 2004 | Reprezentace | ČR-Polsko | J. Kapucián

Ligovou přestávku, o předchozím víkendu, využili nejlepší kuželkáři a kuželkářky k reprezentačním kontrolním startům. Junioři a juniorky měli dostaveníčko ve Valašském Meziříčí. Na výborně připravených, ale citlivých drahách se představilo také duo hráček prvoligového Jičína - Martina Hrdinová a Martina Tomášková.

První den, po únavném cestování nebyly výkony mezi juniorkami příliš oslnivé. Nejlepší byla D.Wiedermannová (KK Zábřeh) - 536. Martina Tomášková porazila 481 kuželek. Nedařilo se Hrdinové (450). Druhý den se hrálo dalších 120 HS. Výborně zahrála E. Jungvirtová (KK Konstruktiva) 570! a dařilo se i oběma jičínským kuželkářkám. Martina Hrdinová byla s 542 poraženými kuželkami 3. nejlepší. Martina Tomášková pak shodila pěkných 521 kuželek. Následovaly náročné fyzické testy a večer ještě soutěž v tandemech.

Nabytý program vyvrcholil v neděli soutěží v nejmladší kuželkářské disciplíně sprintu. Jednotliví hráči a hráčky nastupují proti sobě jen na několik hodů, rozhoduje každá chybička, je potřeba maximální koncentrace. Úspěšnější vždy postupuje do dalšího kola klasického turnajového pavouku. Výborně si počíná Martina Tomášková, která postupuje až do finále! Tam se její jedinou přemožitelkou stává O.Ollingerová ze Zábřehu. Martina Tomáškova si tak vybojovala nominaci na mezistátní utkání s Polskem, které se koná v Hořicích v Podkrkonoší ve dnech 26.-28.11.2004!