Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Dorostenky SKK Jičín jasně přehrály Olomouc

1. 11. 2004 | Dorostenky | 5. kolo (dohrávka) | J. Kapucián

Přestože ligové kuželkářské soutěže měli o předchozím víkendu volno, prvoligové dorostenky Jičína se představily domácím příznivcům v dohrávaném utkání s HKK Olomouc. Soupeř který prošel ještě výraznější generační výměnou než jičínské družstvo je beznadějně poslední na dně tabulky a tak se neočekávalo nic jiného než jasné vítězství domácích děvčat.

Na straně hostí začínala Martina Čapková a ta se ještě během první dráhy domácí Lucie Slavíkové držela. Ztratila na jičínskou kuželkářku jen 5 kuželek. Po druhých plných ještě snížila rozdíl na 4 kuželky, ale to bylo ze strany Olomouce vše. Velice slušnou dorážkou (68) a výhrou o 20 kuželek zajistila Slavíková vedení Jičína 1:0. Na 2:0 zvýšila Michaela Nožičková (354), které se vydařila zejména první půle, během níž si vytvořila rozhodující náskok. Závěr byl v režii Lenky Tomáškové a ta opět nezklamala. Na těžkých jičínských drahách opět pokořila hranici čtyř set bodů (405) a uzavřela účet utkání na 4:0 pro Jičín.

V tabulce to znamená posun na nečekané třetí místo! V neděli od 10 hodin pak jičínská děvčata čeká soupeř výrazně těžší a to ambiciózní Vsetín bojující o medailové umístění.