Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Rumcajsova 60 veteránů 2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Dorostenky SKK Jičín jasně přehrály Olomouc

1. 11. 2004 | Dorostenky | 5. kolo (dohrávka) | J. Kapucián

Přestože ligové kuželkářské soutěže měli o předchozím víkendu volno, prvoligové dorostenky Jičína se představily domácím příznivcům v dohrávaném utkání s HKK Olomouc. Soupeř který prošel ještě výraznější generační výměnou než jičínské družstvo je beznadějně poslední na dně tabulky a tak se neočekávalo nic jiného než jasné vítězství domácích děvčat.

Na straně hostí začínala Martina Čapková a ta se ještě během první dráhy domácí Lucie Slavíkové držela. Ztratila na jičínskou kuželkářku jen 5 kuželek. Po druhých plných ještě snížila rozdíl na 4 kuželky, ale to bylo ze strany Olomouce vše. Velice slušnou dorážkou (68) a výhrou o 20 kuželek zajistila Slavíková vedení Jičína 1:0. Na 2:0 zvýšila Michaela Nožičková (354), které se vydařila zejména první půle, během níž si vytvořila rozhodující náskok. Závěr byl v režii Lenky Tomáškové a ta opět nezklamala. Na těžkých jičínských drahách opět pokořila hranici čtyř set bodů (405) a uzavřela účet utkání na 4:0 pro Jičín.

V tabulce to znamená posun na nečekané třetí místo! V neděli od 10 hodin pak jičínská děvčata čeká soupeř výrazně těžší a to ambiciózní Vsetín bojující o medailové umístění.