Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkářky SKK Jičín B vedou 3.ligu!!

29. 11. 2004 | Ženy B | 4. kolo (dohrávka) | J. Kapucián

Výborně si počínaly ženy SKK Jičín B v dohrávaném utkání třetí nejvyšší soutěže na pražské Pragovce. To bylo odloženo z velice kuriózního důvodu. Domácí oddíl dlužil za el.proud a ten mu byl odpojen. Pro Jičín, v nabitém programu, vznikl problém se skládáním sestavy. Nicméně se podařil vyřešit nadmíru úspěšně. Trio hráček, které před několika málo lety patřili k absolutně nejlepším v 1.lize dorostenek se přidala současná dorostenka Lucie Slavíková a domácí celek neměl šanci!

Na vůbec nejtěžší kuželně v soutěži vše začala výborně právě Slavíková. V koncovce dramatického duelu s nejlepší hráčkou domácích Pelcmanovou prokázala pevnější nervy a zvítězila o 11 kuželek 368-357. Na 2:0 bez problémů zvýšila Petra Abelová (357) přestože se jí nedařilo podle jejích představ. o tom, že oba body poputují do Jičína rozhodla nejlepším výkonem utkání již ve třetím souboji M.Kvasničková! Svou soupeřku porazila vysoko o 41 kuželek a potvrdila tak dobrou formu posledních týdnů. V závěru ještě zvýraznila vítězství Jičína M.Břicháčková (360) a domácí tak po debaklu 0:6 museli shánět klec pro "kanára".

Tato výhra vynesla jičínské kuželkářky až na samotné čelo tabulky! O jeho udržení budou však muset svést "bitvu podzimu" a to již v sobotu na půdě doposud vedoucích Neratovic.