Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Ligoví kuželkáři zahajují sezónu!

6. 9. 2005 | Ostatní | Začátek sezony | J. Kapucián

Následujícím víkendem definitivně končí jičínským kuželkářům prázdniny. Po letní pauze kdy byla kuželna mimo provoz z důvodu drobných oprav, ale zejména výměny a předělávání odpadů, které si vyžádalo přemístění diskobaru M, zahajují nový ročník ligová kuželkářská družstva. Ty čeká nelehká úloha, pokusit se navázat na nejúspěšnější sezónu v historii klubu. V domácím prostředí se v sobotu od 10 hodin představí nejprve třetiligový B tým, proti nováčkovi soutěže Trutnovu a od 13:30 nastoupí k zápasu 2. ligy SKK Jičín A rovněž proti nováčkovi soutěže Sokolu Husovice. Oba jičínské celky jsou rozhodně favority, ale zejména zkušenému celku Trutnova se v Jičíně tradičně daří.

Kapitáni obou družstev nebudou mít lehkou úlohu, neboť ze základní sestavy A týmu je dlouhodobě mimo hru Jiří Vejvara (utržený meniskus) a z B týmu odešel zpět do Prahy Tomáš Pavlata. A tým Jičína by stejně jako v loňském ročníku chtěl bojovat o umístění na předních místech tabulky. B tým se bude snažit vyhnout v klidném středu tabulky loňským záchranářským pracem.

Ženy SKK Jičín, loni bronzový nováček nejvyšší domácí soutěže, zajíždějí do severočeského Jirkova v plné síle a pokusí se sebrat domácím alespoň bod. Loni jim k tomu scházelo pouhých 23 kuželek. B tým zahájí jako nováček boje ve 2. lize až 24. září, stejně jako dorostenky. Naopak dorostenci hostí již tuto neděli od tradičních 10 hodin celek PSJ Jihlava.

Tímto vás oddíl SKK Jičín zve nejen do hlediště, ale zároveň i na právě probíhající 13. ročník Jičínského poháru pro registrované i neregistrované hráče, kde si můžete kvalitně potrénovat, jak před mistrovskou sezónou, tak před začátkem 30. ročníku největšího turnaje neregistrovaných družstev v ČR. Přihlášky přijímá pan Jaroslav Egrt na následujících telefonech a e–mailech: 493 522 600, skkjc@cbox.cz a mob: 606 245 554, e-mail: j.egrt@quick.cz. Poprvé v historii se můžete hlásit i přímo zde na těchto stránkách.