Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Dvojice Roman Brixí, Luboš Brixí a Iva Cermanová, Dagmar Boháčková vítězi kuželkářského memoriálu Honzy Majdana

14. 1. 2006 | Neregistrovaní | Memoriál Honzy Majdana | J. Kapucián

Prvních dvanáct dní nového roku patřilo na jičínské kuželně neregistrovaným, pro které byl připraven již 7. ročník, prestižního a populárního turnaje dvojic na 60 HS Memoriál Honzy Majdana. Pořadatelé z SKK Jičín potěšila vysoká účast 90 dvojic! Potvrdilo se tak, že přesunutí termínu do hlavní sezóny bylo správným krokem.

Mezi ženami překonalo hranici čtyři sta poražených kuželek celkem 7.dvojic. Prvenství vybojovalo duo Iva Cermanová – Dagmar Boháčková výkonem 445 bodů o 3 kuželky před ostřílenou dvojicí Helena Málková – Dagmar Kroutilová. Velice vyrovnaný průběh soutěže žen potvrzuje i minimální odstup 2 kuželek celkově třetích Jarči Hanákové s Lenkou Bulíčkovou. Nejlepších individuálních výkonů pak dosáhly H.Málková 246 a L.Bulíčková 242.


Mezi muži je třeba vyzdvihnout zejména výkony nejlepších osmi dvojic, které vesměs překonali hranici 480 poražených kuželek. Na stupně vítězů bylo dokonce potřeba součtu přes 490 bodů! To se podařilo Zdeňku Exnarovi s Milanem Jirkou 496, kteří tak vybojovali třetí místo. O jedinou kuželku více, tedy 497, porazil tandem Jiří Dědina - Milan Rosůlek a tím si zajistili druhé místo. Vítězi 7.ročníku memoriálu Honzy Majdana se stali nakonec Roman a Luboš Brixí, kteří jako jediní překonali magickou hranici pěti set bodů a to o jednu kuželku! Luboš Brixí se stal zároveň nejlepším jednotlivcem turnaje, když porazil 257 kuželek a o kuželku tak překonal Jiřího Dědinu a Zdeňka Exnera (oba 256), hranici 250 bodů pokořili ještě Pavol Krčmárik 253 a Jiří Vitík 250.