Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Nela Pristandová z SKK Jičín druhá v konečném pořadí Poháru mladých nadějí!

16. 4. 2006 | Ostatní | Pohár mladých nadějí | J. Kapucián

Jubilejní 10. ročník Poháru mladých nadějí v kuželkách je minulostí. Nejvyšší celorepubliková soutěž žactva byla zakončena finálovým turnajem na Olomoucké osmidráze. Ze druhého místa po základní části, která čítala celkem 6.turnajů nastupovala ke svému startu v kategorii starších žákyň také jičínská Nela Pristandová. Po základní části měla na svém kontě 87 bodů stejně jako třetí Ivana Kateříňáková z Valašského Meziříčí, další 3 body zpět byla Simona Koutníková z Duchova.

Při neúčasti doposud vedoucí Zubajové se očekával boj zejména mezi touto trojicí, ale dvojnásobné bodové zisky za finále dávaly šanci i dalším hráčkám. Zástupkyně SKK Jičín zahrála opět svůj vysoký standart a výkon 255 poražených kuželek jí vynesl ve finále pěkné třetí místo. V celkovém hodnocení to stačilo na druhou příčku, která je velkým úspěchem! Vítězkou se stala Koutníková z Duchova, která se ve finále zaskvěla 266 poraženými kuželkami. Nela Pristandová si tak výbornými výkony v celé sezóně zajistila automaticky postup na Mistrovství ČR žákyň, které se bude konat 20.května v Přerově. Chlapci se pak o medaile utkají v Hořicích.

Celkovými vítězi v dalších kategoriích se stali Pavla Hůrová (TJ Odry), Jakub Zdražil (KK PSJ Jihlava) a Martin Procházka (TJ ČKD Blansko).