Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Nejlepším kuželkářským dorostencem okresu Honza Bednařík, mezi seniory zvítězil Ladislav Křivka

24. 4. 2006 | Přebory | Okresní mistrovství | J. Kapucián

Okresní Mistrovství dorostenců v kuželkách hostila Hořická kuželna. O čtyři postupová místa na Mistrovství oblasti se zde utkalo celkem deset hráčů, a to kvartet druholigového SKK Jičín a šestice domácích, jejichž A tým vybojoval stříbrné medaile ve finále Východočeské Divize dorostu.

Úlohu jednoznačného favorita splnil jičínský Honza Bednařík, který zúročil mimo jiné i zkušenosti z jarní části 3.ligy mužů a okresní titul si zajistil velice pěkným výkonem 550 poražených kuželek. Druhé místo bral jeho oddílový kolega Tadeáš Pitthard za 532 kuželek a další dvě postupové pozice vyválčili domácí Ondřej Fikar 515 a Vojtěch Tulka 507.

Početné zastoupení má náš okres v kategorii seniorů nad 50 let. Celkem 16 hráčů se představilo v Jičíně a bojovalo se celkem o šest postupových míst. Naprosto zaslouženým vítězem se stal domácí Ladislav Křivka, který měl nejlepší plné i dorážku a dosáhl na pěkných 521 poražených kuželek. O druhém a třetím místě mezi Vladimírem Řehákem a Jaroslavem Egrtem rozhodla jediná kuželka 509-508. Z postupu se radovali ještě Zdeněk Dymáček (SKK Hořice) 498, Vladimír Pavlata (SKK Jičín) 491 a Václav Inguort (SKK Hořice ) 483. Krajská Mistrovství jsou na programu během následujících dvou víkendů a o účinkování našich zástupců Vás budeme opět informovat.