Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

V Č. Třebové dorostenky SKK Jičín nenavázaly na předchozí výkony

27. 11. 2006 | Dorostenky | 8. kolo | J. Kapucián

Č. Třebová – Také 1. kuželkářská liga dorostenek měla na programu předehrávané závěrečné kolo podzimní části. Hráčky SKK Jičín zajížděli do Č. Třebové k utkání o 4. místo tabulky. Domácí měli před utkáním evidentně z hostujícího družstva, které v posledních kolech předvádělo velice dobré výkony respekt. Po první odehrané dvojici však bylo vše jinak.

Výrazné vedení zajistil domácím výborný výkon L. Johnové 481(!!) a slabé výkony obou jičínských hráček N. Pristandové a E. Vysučkové, která prvně jmenovanou střídala po 50 hodech. Náskok po první hráčce dával tušit, že minimálně jeden tabulkový bod zůstane ve Třebové. Tým Jičína však byl připraven bojovat minimálně o cennou remízu.


V druhé dvojici prokázala Michaela Nožičková lepší psychickou odolnost a byť první padesátku prohrála, dokázala ve druhé rozhodnout vzájemný duel pro sebe v poměru 409-392 a Jičín byl opravdu zpět v boji o nerozhodný výsledek.


S napětím diváci sledovali poslední dvojici. V první padesátce Monika Hercíková bohužel nezvládla dorážku (44 a 9 chyb) a tak prohrávala o 21 kuželek. V druhých plných domácí D. Machová své vedení ještě zvýšila na 32 kuželek a zdálo se být rozhodnuto. V závěrečné dorážce však začala Hercíková hrát jako vyměněná (nakonec 80) a mohutně náskok stahovala. Bohužel finiš přišel pozdě domácí hráčka udržela vedení 419-406 a tím zajistila výhru Č. Třebové 3:1. Pokud děvčata SKK Jičín budou chtít přezimovat v horní polovině tabulky, tak budou muset bezpodmínečně v neděli 2.12., porazit nebezpečný Zábřeh. Utkání začíná na kuželně v Lipách v tradičních 10 hodin.