Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Jičínská kuželna všem mladým nadějím otevřena

13. 2. 2007 | Ostatní | Nábor mladých nadějí | J. Kapucián

Jičín – Ruch na jičínské kuželně v těchto dnech prakticky neustává. Na plno běží jak mistrovské soutěže, tak populární turnaj čtyřčlenných družstev neregistrovaných, nyní se navíc rozeběhl náborový turnaj pro žáky 4. a 5. tříd základních škol. Ten bude probíhat po celý únor a hrací čas si můžete dohodnout u zástupců oddílu pana Jaroslava Jiránka 608 155 769 nebo pana Miroslava Hrdiny 737 429 788.

Všichni zájemci si mohou rezervovat hrací časy od pondělí do pátku v dopoledních hodinách. Podmínkou je pouze sportovní obuv a vhodný sportovní oděv. Jedna třída bude hrát 1 hodinu pod dozorem trenérů žákovských družstev SKK Jičín! Na závěr si každá škola nominuje 6 hráčů (3 chlapce a 3 dívky), kteří se utkají o vítězný pohár, který věnuje SKK Jičín, o výsledcích budeme samozřejmě informovat.


Hráči, kteří budou mít zájem hrát kuželky dále, se mohou dohodnout s trenéry oddílu na dalších tréninkových hodinách. Celý turnaj je zaměřen na podporu sportu v řadách mládeže a pro všechny školy a hráče je zcela zdarma! Velice příjemné reakce a ohlasy z prvního týdne náboru jsou pro trenéry SKK Jičín tou nejlepší odměnou. Neváhejte a využijte i Vy této příležitosti!