Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Krajské kuželkářské soutěže zahajují

7. 9. 2007 | Ostatní | Krajské soutěže | J. Kapucián

Jičín – Již ve čtvrtek 13. září se na několika východočeských kuželnách rozeběhne nový ročník krajských mistrovských kuželkářských soutěží. Ve Východočeské divizi bude mít náš okres jediného zástupce a to SKK Hořice, které sestoupily z 3. ligy a po odchodu Radka Kroupy do Jičína budou mít těžkou pozici v boji o přední místa. První utkání je čeká na půdě Dobrušky v pátek 14. 9. od 17 hodin.

Ve Východočeském přeboru bude prakticky každý týden na programu okresní derby, neboť zde má náš okres letos hned pět zástupců! Milovice budou jako tradičně chtít útočit na pozice nejvyšší a v horní polovině tabulky se bude chtít pohybovat i Nová Paka A, SKK Jičín C a Hořice B, pro nováčka soutěže N. Paku B bude jednoznačným cílem záchrana.


Jičín C hostí již ve čtvrtek 13. 9. od 19:30 Č. Kostelec C a pro soupeře připravuje překvapení v podobě startu některého z hráčů druholigového A týmu! (předzápas od 17:00 Jičín D – Dvůr Králové C). V pátek je pak na programu prestižní derby Milovice – N. Paka od 17:00 a souboj Hořic B v Č. Kostelci. Prví kolo uzavře v sobotu 15. 9. od 9:00 duel B týmu Nové Paky s béčkem Rokytnice.


A konečně ve Východočeské soutěži budeme sledovat počínání Březovic, Milovic B, Jičína D a Hořic C.