Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkáři mezi svátky o postup na mistrovství okresu

17. 12. 2007 | Ostatní | Ostatní | J. Kapucián

Ani v čase vánočním nebude jičínská kuželna V Lipách zahálet. Až do tohoto pátku je v plném proudu 32.ročník čtyřčlenných neregistrovaných družstev. První polovinu prestižní soutěže uzavřou právě v pátečním odpoledni a podvečeru souboje nejvyšší soutěže mužů. Rento, které je zatím jediné bez ztráty bodu bude hájit neporazitelnost proti celku AJETO, hodně zajímavý bude duel druhých Silnic Jičín s třetím JVZ Elektro. Agrokomerz a O2 budou zase usilovat o první body proti favorizovaným ŠUTR MAN Hořice a CEREA Hořice. Další tradiční akcí, kdy bývá na jičíských drahách hodně rušno jsou Štěpánské hrátky, na které oddíl co nejsrdečněji zve všechny členy oddílu. Začátek je naplánován 26.prosince mezi 17 a 18 hodinu.

Hned den poté začínají oddílové přebory jednotlivců, které vyvrcholí v neděli 30.12. finálem, do kterého se kvalifikuje dvanáct nejlepších mužů a osm nejúspěšnějších žen. Ve finále půjde nejen o titul přeborníka oddílu, ale zejména postupové příčky na lednové mistrovství okresu.
Krátkou přestávku před startem druhé poloviny týmového turnaje neregistrovaných, vyplní již 9. ročník turnaje neregistrovaných dvojic mužů a žen Memoriál Honzy Majdana. Hraje se od 2. do 13. ledna. Všichni registrovaní i neregistrovaní hráči jsou na výše uvedené akce srdečně zváni. Podrobnosti naleznete na internetových stránkách klubu www.skkjicin.com.