Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Radek Kroupa vybojoval v Milovicích bronz

15. 1. 2008 | Ostatní | Turnaj | J. Kapucián

Přestávku mezi podzimní a jarní částí mistrovských kuželkářských soutěží vyplnil na kuželně TJ Uragán Milovice, v místním campu, turnaj pro registrované i neregistrované hráče O pohár starosty obce. Díky velice hodnotným cenám, dobře připraveným drahám a tradiční pohostinnosti domácích hráčů a pořadatelů se sešla výborná konkurence.

Mezi registrovanými na 100HS zvítězil reprezentant Radek Holakovský na turnaji v dresu Třebechovic, který shodil výborných 478 kuželek a o 4 “dřeva” odsunul na druhou příčku hráče prvoligového Slavoje Praha Antona Stašáka. Do elitní společnosti na stupních vítězů se probojoval i jičínský Radek Kroupa! Na místní dvoudráze shodil parádních 464 kuželek a až mimo medailové posty odsunul Petra Hrubého, hrajícího nejvyšší soutěž v Rakousku a na domácích kolbištích reprezentující Slavoj Praha. Ten na milovické dráze porazil 457 kuželek a jen těsně odolal ataku dalšího hráče SKK Jičín Jiřího Brumlicha. Obhájce bronzové příčky z minulého roku potvrdil, že je ve velmi dobré formě a na zdejší kuželně se mu daří. Tentokrát porazil 450 kuželek. Nejvýše z pořádajícího oddílu skončil Václav Souček na 8. místě výkonem 444 kuželek. Celkem bojovalo o hodnotné ceny 121 registrovaných hráčů a hráček.

Mezi neregistrovanými na 60HS byl v konkurenci 83 hráčů nejlepší Maixner z týmu Šutrman Hořice 283 před Rückerem z Libonic 274.