Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Lenka Hrdinová nominována do duelu Rakousko – ČR

24. 3. 2008 | Reprezentace | Reprezentace | J. Kapucián

V sobotu 29. března 2008 se na kuželně KSV Wien uskuteční důležitá prověrka před Mistrovstvím světa juniorů – mezistátní utkání Rakousko–Česko. Zejména rakouští junioři patří mezi horké kandidáty na medaile v Zadaru.

Velice dobré výkony v nejvyšší soutěži žen a obhajoba zlaté medaile z krajského mistrovství přinesly nominaci i opoře prvoligového celu SKK Jičín Lence Hrdinové. Ta tak nechyběla ani na jedné reprezentační akci této sezóny a má reálnou šanci se dostat do týmu pro Mistrovství světa. Trochu problémů přineslo oznámení rakouského svazu, že se nepočítá s žádnou nedělní odvetou, přestože při sjednávání utkání se s ní uvažovalo. Proto byla operativně udělána změna programu, při zpáteční cestě se ještě uskuteční jeden kontrolní start v Brně na nové kuželně husovického oddílu.
Lence Hrdinové tedy popřejeme hodně zdaru, stejně jako její sestře Martině, která se premiérově představí na kontrolním startu seniorské reprezentace! Na tento kontrolní start, který je hlavně přípravou na MS jednotlivců, které se koná na podzim letošního roku v Bosně a Hercegovině, reprezentační trenéři nominovali 12 mužů a 8 žen. Na programu jsou hned tři náhozy na kuželnách KK Slovanu Rosice a Sokola Husovice.