Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Tento víkend hrají kuželkáři o krajské tituly

10. 3. 2009 | Přebory | Krajské přebory | J. Kapucián

Týdenní přestávku v mistrovských soutěžích vyplní kuželkáři Mistrovstvím kraje jednotlivců, ve kterém mají svá medailová želízka i zástupci našeho okresu. Tradičně vysoká očekávání budou od prvoligových žen a juniorek SKK Jičín. Ženy se představí v sobotu ve Vrchlabí s trojnásobnou mistryní kraje M.Kvasničkovou, kapitánkou prvoligového týmu M.Hrdinovou, ve velmi dobré formě hrající D.Vikovou a nadějnou P.Abelovou. Jičínský kvartet doplní M.Kučerová z Hořic. Juniorky a seniorky zde hrají v neděli a Jičín budou zastupovat L.Hrdinová, L.Tomášková, L.Slavíková, M.Hercíková.a mezi seniorkami (nad 50 let) M.Kolářová a A.Šedivá. Nejvyšší cíle mají i dorostenky Jičína, které bojují o jednu z medailí v nejvyšší soutěži. V Hořicích se představí kompletní trio Nožičková, Vysučková a Pristandová, které doplní milovická Omstová.

Jičínská kuželna bude hostit v sobotu čtyřiadvacet seniorů (nad 50 let), kde domácí příznivci budou fandit Jiřímu Čapkovi a dalším zástupcům našeho okresu M.a V.Součkovým (Milovice), J.Langrovi a B.Fikarovi (Hořice). V neděli pak mezi juniory domácímu L.Vikovi a hořickému tandemu Měkota – Fikar.
Mezi dorostenci v Náchodě bude zastupovat náš okres trio SKK Hořice: Tulka, Zívr, Balihar, které doplní milovický Nosek.
Žactvo bude o cenné kovy bojovat v Rychnově nad Kněžnou a konečně elitní kategorie mužů se představí v Náchodě. Zde bude mít „zbytek kraje“ proti sedmičce domácích hráčů mistrovského Primátoru Náchod velice těžkou úlohu. Překvapit se pokusí Pavel Louda, Jiří Vejvara (oba SKK Jičín) a trio SKK Hořice: Vokáč, Baier, Vondráček. Slavnostní zahájení je na všech kuželnách v 8 hodin a 45 minut.