Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Titul mezi seniory vybojoval v Jičíně Pavel Janko

17. 3. 2009 | Přebory | Krajské přebory | J. Kapucián

Během uplynulého víkendu hostila jičínská kuželna V Lipách, krom nejlepších juniorů Královehradeckého kraje (zvítězil hořický Zdeněk Měkota) i 24 kvalifikantů z okresních mistrovství mezi seniory, tedy hráčů nad 50let. Ti se zde utkali o titul mistra kraje a dvě postupové příčky na Mistrovství České Republiky. Barvy domácího Jičína hájil Jiří Čapek s Ladislavem Křivkou, v dresu SKK Hořice se představilo duo Langr – Fikar, Novou Paku reprezentoval Pavel Beyr a Milovice Václav Souček.

Bohužel nikdo z nich nedokázal využít dobré znalosti jičínské kuželny a boje o medailové příčky zůstali tentokrát zástupcům našeho okresu zapovězeny. Nejlepší z nich skončil sedmý Václav Souček, který dokázal porazit 507 kuželek, do elitní desítky se protlačil ještě devátý Ladislav Křivka 494.
Vítězem se stal Pavel Janko 533 z Červeného Kostelce a na dalších místech se po velkém boji s minimálními odstupy seřadili: druhý Oldřich Krsek (Rychnov) 524, třetí Zdeněk Mařák (Třebechovice) 523 a čtvrtý Zdeněk Khol (Trutnov) 519.