Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkářky SKK Jičín B uhájily první místo o 2 kuželky!

2. 11. 2009 | Ženy B | 7. kolo |

V 7. kole čekalo jičínskou kuželnu utkání dvou nejlepších celků dosavadního průběhu 2.kuželkářské ligy žen. SKK Jičín B přivítal Slavoj Praha! Celý zápas se odehrál ve skvělé atmosféře, přestože pro domácí zápas nezačal šťastně, když Lucie Slavíková prohrála 460-483. Naštěstí na vedlejších drahách kapitánka Alena Šedivá v posledních hodech uhájila bod pro domácí výhrou 491-486.

V prostřední části zápasu to vypadalo na obrat ve prospěch domácích, když náporem zahájily Marie Kvasničková a Nela Pristandová, ale nakonec i v prostřední část uhájily hostující hráčky pro sebe mírný náskok. Skóre 2:2 a -23 pro domácí.

Drama však vygradovalo v samém závěru. Za hlasité podpory hostujících hráček i domácích fanoušků bojovaly hráčky o každou kuželku. Při první třicítce domácí Monika Hercíková s Lenkou Tomáškovou stáhly náskok Slavoje, během druhé otočily vývoj na svou stranu a na třetí potvrdily, když obě vedly 3:0! Hostující kuželkářky se však nevzdaly a v infarktové koncovce bojovaly o remízu do posledního hodu. S vypětím všech sil však hráčky Jičína výhru a tím pádem i vedoucí příčku v celé soutěži o 2 kuželky uhájily! Odměnou jim byly bouřlivé ovace zaplněného hlediště kuželny V Lipách.