Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Rumcajsova 60 veteránů 2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkáři zahajují druhou polovinu mistrovské sezóny

10. 1. 2010 | Ostatní | pozvánka | J. Kapucián

Kuželkáři všech seniorských kategorií vstoupí již o tomto víkendu do druhé poloviny mistrovské sezóny.

Druholigoví muži SKK Jičín, kteří drží po podzimu šestou příčku druholigové tabulky, budou bojovat stejně jako dalších sedm týmů o záchranu soutěže, neboť v neuvěřitělně vyrovnané tabulce je celkem osm družstev v pouhých dvou bodech rozdílu! “Jarní“ část soutěže zahájí tým v sobotu 16.1. na půdě nebezpečného a ambiciózního nováčka soutěže TJ VTŽ Chomutov. Tedy hned na úvod jedno z existenčních utkání.
Ve 3.lize mužů zahájí „jaro“ na domácí půdě (také sobota od 10:00) proti Konstruktivě B rezerva SKK Jičín a po hodně vydařené druhé polovině podzimu by výhra definitivně poslala družstvo Jičína do klidného středu tabulky a před svého soupěře.
Prvoligové kuželkářky SKK Jičín čeká v sobotu cesta do Šumperka a protože se ženy zřejmě po celé jaro budou muset obejít bez zraněné opory Lenky Hrdinové, jsou v tomto utkání domácí jasným favoritem.
Druholigová rezerva, která k velkému překvapení, ale naprosto zaslouženě vede tabulku své soutěže si bude chtít připsat další body v domácím utkání (sobota od 13:30) proti Českým Budějovicím. Muži C a D ve východočeském přeboru zahájí již v pátek 15.1. Od 17 hodin hraje C tým v Č.Kostelci a déčko v Hořicích. Přijdtě fandit.