Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkáři zahajují druhou polovinu mistrovské sezóny

10. 1. 2010 | Ostatní | pozvánka | J. Kapucián

Kuželkáři všech seniorských kategorií vstoupí již o tomto víkendu do druhé poloviny mistrovské sezóny.

Druholigoví muži SKK Jičín, kteří drží po podzimu šestou příčku druholigové tabulky, budou bojovat stejně jako dalších sedm týmů o záchranu soutěže, neboť v neuvěřitělně vyrovnané tabulce je celkem osm družstev v pouhých dvou bodech rozdílu! “Jarní“ část soutěže zahájí tým v sobotu 16.1. na půdě nebezpečného a ambiciózního nováčka soutěže TJ VTŽ Chomutov. Tedy hned na úvod jedno z existenčních utkání.
Ve 3.lize mužů zahájí „jaro“ na domácí půdě (také sobota od 10:00) proti Konstruktivě B rezerva SKK Jičín a po hodně vydařené druhé polovině podzimu by výhra definitivně poslala družstvo Jičína do klidného středu tabulky a před svého soupěře.
Prvoligové kuželkářky SKK Jičín čeká v sobotu cesta do Šumperka a protože se ženy zřejmě po celé jaro budou muset obejít bez zraněné opory Lenky Hrdinové, jsou v tomto utkání domácí jasným favoritem.
Druholigová rezerva, která k velkému překvapení, ale naprosto zaslouženě vede tabulku své soutěže si bude chtít připsat další body v domácím utkání (sobota od 13:30) proti Českým Budějovicím. Muži C a D ve východočeském přeboru zahájí již v pátek 15.1. Od 17 hodin hraje C tým v Č.Kostelci a déčko v Hořicích. Přijdtě fandit.