Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkáři SKK Jičín se prosadili na mezinárodním turnaji v Novém Boru

14. 9. 2009 | Ostatní | Turnaje | J. Kapucián

Desetičlenná výprava kuželkářů SKK Jičín se představila, krátce před zahájením mistrovské sezóny, na velice kvalitně i početně obsazeném mezinárodním turnaji jednotlivců BOHEMIA v Novém Boru. V kombinované jičínské výpravě mělo zastoupení všech šest seniorských týmů Jičína hrající mistrovské soutěže (Muži A, B, C i D a ženy A i B)!

Nejlepšího výkonu dosáhla Martina Hrdinová, která shodila výborných 454 kuželek, což jí vyneslo na pěkné páté místo mezi ženami. Z českých hráček pak byla třetí nejlepší, když jí překonaly jen hráčky mistrovské Slavie Praha Žďárková a Šťastná. Právě tyto hráčky se proti sobě představí na jičínské kuželně v Lipách v předehrávce 3.kola nejvyšší soutěže již tuto sobotu!

Mezi muži se nejvýše na 12. příčku, mezi 109 startujícími na jubilejním 30. ročníku turnaje, prosadil Jiří Kapucián, který shodil 436 kuželek. Jen o 4 kuželky méně, tedy 432 si připsal na své konto Vladimír Řehák, celkově patnáctý a do elitní dvacítky se prosadil i Martin Mazáček, který porazil 428 kuželek.

V kategorii neregistrovaných vybojoval 8. příčku po výborných plných, ale slabší dorážce (celkem 342) nestárnoucí Václav Dědina.