Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkáři v plné přípravě

2. 8. 2010 | Ostatní | Příprava |

Jak jsme již informovali, jičínští kuželkáři po generální rekonstrukci svého sportovního stánku již měsíc trénují na nových deskových drahách a pilně se připravují na novou sezónu. Od 1. srpna je sportovní stánek otevřen i pro veřejnost. Rezervace drah přijímá tradičně na telefonu 777 552 450 pan Miroslav Bureš. Na druhou polovinu srpna je již nachystán první přípravný turnaj nové sezóny, a to 18. ročník Jičínského poháru. (více v článku)

Hraje se od 14. 8. do 5. 9 ve všední dny od 15 do 22 hodin, víkendy od 10 do 22 hodin. Po dohodě možno i dopoledne ve všední den. Startují čtyřčlenné týmy čtyřčlenné týmy mužů, žen i smíšené bez rozdílu (společně registrovaných i neregistrovaných) na 4x120 hodů sdružených. Zajímavé ceny jsou připraveny pro 1.–3. místo družstev, nejlepšího muže a ženu. Přihlášky přijímá pan Roman Bureš na tel.: 604 426 454 a e-mailu : burakk@centrum.cz a skkjc@cbox.cz.

V rámci přípravy se zúčastní muži A týmu turnaje v Rychnově nad Kněžnou, B tým čeká po úvodním přátelském utkání s céčkem 21. 8. konfrontace třetiligových družstev s kombinovaným celkem Hořic. V tomto týdnu se početná skupina kuželkářek účastní tradiční Kuželkářské školy v Jihlavě a na konci měsíce proběhne stejně jako loni krátké soustředění v Rokytnici nad Jizerou.

Vrcholem přípravného období bude 4. září od 13 hodin slavnostní otevření kuželny za účasti představitelů města a České kuželkářské asociace. V rámci slavnostního odpoledne bude sehráno čtyřutkání, kterého se mimo domácích A týmů prvoligových žen a druholigových mužů, zúčastní nejúspěšnější ženský tým samostatné české ligy, několikanásobný mistr ČR a účastník ligy mistrů Slavia Praha. Kvartet doplní ambiciózní muži KK Slovan Rosice v dresu s odchovancem Jičína Petrem Streubelem.