Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželnu SKK Jičín čeká slavnostní otevření

28. 8. 2010 | Ostatní | Pozvánka |

Po dvou měsících zkušebního provozu proběhne v sobotu 4.září od 13 hodin slavnostní otevření nové kuželny SKK Jičín za přítomnosti nejvyšších představitelů České kuželkářské asociace, města Jičín a Sportovního kuželkářského klubu.

Od 14 hodin se pak představí v přátelském čtyřutkání ženy KK Slavia Praha, nejúspěšnějšího českého klubu, několikanásobného mistra ČR a účastníka Ligy mistrů. Dále pak ambiciózní muži KK Slovan Rosice v sestavě s odchovancem Jičína Petrem Streubelem, který si v předchozích týdnech vylepšil osobní rekord na skvělých 614 bodů! A samozřejmě nebudou chybět ani oba domácí A týmy, tedy prvoligové ženy a druholigoví muži SKK Jičín v nejsilnějších sestavách.


Hojně využívaný sportovní stánek se dočkal generální rekonstrukce po dlouhých dvaadvaceti letech. Devátého května tohoto roku začala demontáž dosavadního zařízení, počátkem června dorazil z moravského Vracova kamion se 14. tunami materiálu a pracovníci specializované firmy J&R Digital se pustili do díla.

V prvním červencovém týdnu pak bylo sportoviště, na jehož financování se podílel po letech šetření prakticky výhradně Sportovní kuželkářský klub Jičín, předáno. Při rekonstrukci členové oddílu odpracovali více jak 600 hodin.

Velké poděkování patří i těm, kteří celou akci podpořili: Alexandru Řehořkovi a firmám Svijany, Kůrana Sedliště, Holba a Natex Jičín.

Nové sportoviště bude lákadlem nejen pro registrované hráče ale především pro mládež a neregistrované, o čemž svědčí již zájem o turnaje a tréninky v letním období.