Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Jičín C porazil Trutnov C, D tým podlehl Trutnovu B

9. 11. 2010 | Muži C | 9. kolo |

Jičínské týmy vyrazily v 9. kole do Trutnova. Zatímco Déčko nedostalo proti vedoucímu tabulky žádnou šanci (přestože slušné výkony předvedli Řeháček a Hercík), C tým po dramatickém závěru veze od Krakonoše dva body.

Nejdříve podlehl o jedinou kuželku Brumlich (kdyby ovšem nebylo svalového zranění, dopadl by tento duel nejspíš obráceně). Ve druhé dvojici Kříž získal body díky lepší druhé dorážce.

Po vynikajících 457 Kazdy to vypadalo nadějně, ale stejnou mincí oplatil Křivkovi (419) nejlepší hráč domácích Rözsler).

Portyš podlehl o pouhých deset kuželek a stav tak byl zajímavý - domácí vedli 6:4 na body, hosté měli 2 kuželky k dobru.

Souboj Kolář - Veigl od začátku vyzníval jasně pro domácího hráče, který první půlku vyhrál o 24 kuželek. Jenomže Pepa Kolář na jedničce umí a dokázal to i tentokrát! Do plných stáhnul rozdíl na 15 kuželek, v dorážce přidal hodovou devítku a jistou hrou bez újezdu vydeptal Veigla tak, že mu ještě 10 kuželek naložil. Málokdy se dá říct, že čulibrk vyhrál zápas, ale tentokrát to platí beze zbytku :)