Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Jičínská tour 2012–13 začíná!

20. 9. 2012 | Neregistrovaní | Jičínský pohár 2012 |

Po loňském testovacím ročníku začíná letošní série turnajů pro neregistrované hráče - Jičínská tour 201-13. Všechny podrobnosti o systému a turnajích naleznete v propozicích. Prvním turnajem nové sezony bude jako vždy Jičínský pohár pro jednotlivce na 60 HS, který odstartuje již 28.9.! Podrobnosti opět v propozicích. Průběžné výsledky budete moci sledovat na našich stránkách a nově i na facebookovém profilu SKK Jičín.

Součástí Jičínské tour budou opět tři kvalifikační turnaje - Jičínský pohár, Majdanův pohár a Jarní "60". Dle bodovací tabulky bude hráčům za dané výkony přidělen určitý počet bodů. Do finálového turnaje postoupí 20 mužů a 12 žen s nejvyšším počtem bodů v součtu za všechny tři turnaje. Finálový turnaj se bude hrát na 120 HS, výkony budou ohodnoceny body dle bodovací tabulky pro finálový turnaj. Pořadí Jičínské tour se pak určí součtem za všechny tři kvalifikační turnaje a finálový turnaj.

Dle propozic jednotlivých turnajů může hráč nastoupit k více startům v turnaji. Do Jičínské tour se ale bude počítat vždy pouze první nához!

Startovné ve všech turnajích zůstává ve stejné výši jako v loňské sezoně.

Aktuální výsledky budete moci sledovat nejen na stránkách SKK, ale i na facebookovém profilu. Do facebookového vyhledávače stačí zadat SKK Jičín a můžete požádat o přidání do skupiny. Na facebooku můžete samozřejmě sami přispívat do diskuse.