Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Danišová pomohla rekordem kuželny k vítězství, dorostenci těsně prohrávají

22. 10. 2012 | Dorost | 5. kolo |

Dva vyrovnané zápasy s těsnými výsledky sehrála dorostenecká družstva. Zatímco chlapci těsně podelhi, děvčata urvala první výhru.

Klukům se proti průměrně hrajícímu Náchodu nedařilo. Komárek s Plaňanským zahráli pod svoje možnosti a Honza Bínaměl před sebou vysokou ztrátu 64 kuželek. Trpělivým výkonem náskok pomalu stahoval a předvedl velmi pěkných 539 kuželek, ale na body přeci jen ještě 8 kuželek chybělo.

Děvčatům se naopak dařilo hned od začátku. Těsně za svým osobním rekordem 509 skončila Portyšová, ale na dobře hrající soupeřku to nestačilo. Martina Danišová ale hrála výborně celých 120 hodů a počítadlo se zastavilo až na 556 kuželkách, což je nový rekord kuželny v kategorii dorostenek!

Morávková proti střídajícímu soupeři pak připravila divákům perné chvilky. První dráhu vítězí s předhledem, druhou dráhu o jedinou kuželku. Po výpadku na třetí dráze už to zase vypadalo všelijak. Čtvrtou dráhu ale dokázala remizovat a tak přes prohru na kuželky získala rozhodující bod poměrem drah 2,5:1,5. Děvčata si tak po dobrém týmovém výkonu připsala první výhru v letošním ročníku.