Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Z mistrovství okresu postupují na kraj tři muži a dva senioři

4. 2. 2013 | Přebory | Mistrovství okresu |

Překvapivým okresním přeborníkem pro rok 2013 se stal na čtyřdráze SKK Jičín Vlastimil Hruška z Uragánu Milovice, který předčil celou plejádu druholigových a třetiligových hráčů z SKK Jičín a SKK Hořice.

Celkem porazil 553 kuželek, tedy o dvě více než stříbrný Pavel Kříž z SKK Jičín. O bronzu pro Ivana Vondráčka z Hořic, před Romanem Burešem z SKK Jičín rozhodla při shodném náhozu 545 kuželek až lepší dorážka. Poslední postupovou příčku ukořistil díky 534 bodům jičínský Pavel Louda. Překvapivě zůstali mimo postupové pozice všichni největší favorité: Jiří Vejvara, Lukáš Vik z SKK Jičín a hořičtí Radek Kroupa s Jaromírem Šklíbou.

Mezi seniory, tedy hráči nad 50 let v Hořicích dosáhli první dva medailisté lepších výkonů jak elitní kategorie v Jičíně. Titul velice překvapivě, ale zaslouženě, putuje do Březovic zásluhou Stanislava Oubrama, který předvedl především výbornou dorážku (200), k tou přidal 367 do plných a celkem tak nasbíral 567 bodů. O 7 kuželek méně porazil Slávek Vik z SKK Jičín. Vyrovnaný souboj o třetí příčku pro sebe rozhodl další zástupce Honer Clubu Březovice Zbyněk Fikar 539. Z postupu na mistrovství Královehradeckého kraje se radují ještě čtvrtý Tomáš Fuchs (SK Uragán Milovice) a pátý František Čermák (SKK Jičín) 531.

Odkaz video z Okresního Mistrovství jednotlivců seniorů v Hořicích:
http://www.youtube.com/watch?v=t52UPq0UzxI