Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Muži vezou cenný bod z Náchoda

29. 1. 2023 | Muži A | L. Kolařík

Jičínští kuželkáři na úvod jarní části sezóny zajížděli na padavou kuželnu do nedalekého Náchoda. Hráči obou týmů potřebovali cenné body, aby se vyhli spodní části tabulky.

Jičín do úvodu utkání nasadil silnou dvojici ve složení Pavel Kaan, Josef Vejvara. Pavel naházel solidních 537 ale na soupeře to dnes nestačilo, za to Pepa hodil pěkných 557 a tím porazil soupeře. Tak stav utkání byl 1:1.
Do středu utkání nastoupili Jiří Vejvara s Františkem Černým. Jirka přehrál svého soupeře na všecha drahách. Fanda si taktéž poradil se svým protihráčem a po 4 hráčích byl stav 3:1 pro Jičín.
Do závěrečného souboje nastoupili Roman Bureš a Jaroslav Soukup. Měli před sebou nelehký úkol a to udržet náskok, který činil 37 kuželek. Roman vyhrál s pěkným číslem 576 a zajistil důležitý bod pro družstvo. Naopak se moc nepovedlo utkání Jardovi, který v posledních zápasech hrál velmi dobře. Dotahováci domácích SKK Náchod v závěru zabrali a otočili kuželky ve svůj prospěch a tak si zajistili cennou remízu. Utkání skončilo 4:4 o 19 kuželek pro domácí.
Další utkání Jičínští sehrají na domácí kuželně 4.2. od 14 hodin proti KK Kosmonosy. Přijďte podpořit naše kuželkáře.