Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Domácí si vyšlápli na KK Kosmonosy

5. 2. 2023 | Muži A | L. Kolařík

Na jičínskou půdu přijeli hráči z nedalekých Kosmonos. Bylo jisté, že to bude težký a tuhý boj o cenné body do tabulky. Kdo byl v hledišti tak viděl nejen pěkné výkony, ale i souboj dvou šestistovek.

V první dvojici byly nasazeni Pavel Louda s Josefem Vejvarou. O pěknou podívanou se postaral Pepa, který na 2. dráze shodil 180 kuželek, jen jediná kuželka mu nakonec chyběla k šestistovce.
Pavel první půlku začal pěkně, ale jeho protihráč byl o chloupek lepší, v druhé části Pája přitlačil na pilu a obrátil utkání ve svůj prospěch číslem 615 : 609.
Další dvoje byla ve složení Agaton Plaňanský s Františkem Černým. Aga vyhrál první dvě dráhy o pár kuželek, na další polovinu hry jsem dostal šanci já a taktéž jsem zbylé dráhy vyhrál.
Fanda si pořídil na zápas nové hrací načíní(koule) a ty mu přinesly šťastnou výhru v podobě 580 kuželek.
V závěru utkání nastoupila dvojice Jiří Vejvara s Jaroslavem Soukupem. Oba měli jasný úkol udržet kuželkový naskok, který byl 147 kuželek pro domácí. Jiří hrál vyrovnanou partii se soupeřem ale i přes pěkný výkon podlehl o 13 kuželek. Jára taktéž svému protivníkovi podlehl, ale oba hoši splnili svůj úkol a udrželi náskok.
Jičín svým pěkným výkonem 3439 kuželek porazil soupeře 6:2 a díky tomu se minimálně do příštího utkání ohřeje na 4.pozici v tabulce.