Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Dorostenci SKK Jičín porazili lídra tabulky!

19. 10. 2004 | Dorostenci | 5. kolo | J. Kapucián

Na výborný výkon z Rychnova dokázali ve šlágru 5.kola 2.kuželkářské ligy dorostu navázat chlapci SKK Jičín. Vedoucí celek soutěže Jiskra Ústí n/Or. - Hylváty na těžké jičínské kuželně předvedl velice slušný výkon, ale na výborně hrající domácí nestačil. v úvodu utkání porazil bezpečně Z.Urbaník 392-353 M.Jirouška a získal tak jak se později ukázalo rozhodující náskok.

V druhé dvojici těsně prohrál domácí Bednařík 384-395, zejména vinou několika chyb na konci druhé dorážky. Hosté tak ještě mohli pomýšlet na remízu. v závěrečném souboji zahájil jičínský J.Kazda velkým náporem a na první dráze si tak vytvořil velký náskok. Ani v tento moment však hosté nesložili zbraně. Hylvátský P.Jiroušek na druhé dráze nebezpečně stahoval, ale na domácího kuželkáře to už nestačilo. Jičín zvítězil 3:1 o 36 kuželek, upevnil si druhou příčku v tabulce a na Hylváty ztrácí již jediný bod. K dalšímu utkání zajíždějí mladí jičínští kuželkáři v neděli do Solnice.

Na vedlejších drahách jičínské kuželny se souběžně mělo hrát utkání 1.ligy dorostenek, ale hosté z Olomouce pro náhlé onemocnění dvou hráček nepřijeli. Náhradní termín zatím není znám a tak se děvčata SKK Jičín představí v dalším utkání v neděli na šestidráze ČKD Blansko.