Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Rumcajsova 60 veteránů 2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Dorostenci SKK Jičín porazili lídra tabulky!

19. 10. 2004 | Dorostenci | 5. kolo | J. Kapucián

Na výborný výkon z Rychnova dokázali ve šlágru 5.kola 2.kuželkářské ligy dorostu navázat chlapci SKK Jičín. Vedoucí celek soutěže Jiskra Ústí n/Or. - Hylváty na těžké jičínské kuželně předvedl velice slušný výkon, ale na výborně hrající domácí nestačil. v úvodu utkání porazil bezpečně Z.Urbaník 392-353 M.Jirouška a získal tak jak se později ukázalo rozhodující náskok.

V druhé dvojici těsně prohrál domácí Bednařík 384-395, zejména vinou několika chyb na konci druhé dorážky. Hosté tak ještě mohli pomýšlet na remízu. v závěrečném souboji zahájil jičínský J.Kazda velkým náporem a na první dráze si tak vytvořil velký náskok. Ani v tento moment však hosté nesložili zbraně. Hylvátský P.Jiroušek na druhé dráze nebezpečně stahoval, ale na domácího kuželkáře to už nestačilo. Jičín zvítězil 3:1 o 36 kuželek, upevnil si druhou příčku v tabulce a na Hylváty ztrácí již jediný bod. K dalšímu utkání zajíždějí mladí jičínští kuželkáři v neděli do Solnice.

Na vedlejších drahách jičínské kuželny se souběžně mělo hrát utkání 1.ligy dorostenek, ale hosté z Olomouce pro náhlé onemocnění dvou hráček nepřijeli. Náhradní termín zatím není znám a tak se děvčata SKK Jičín představí v dalším utkání v neděli na šestidráze ČKD Blansko.