Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

570 Petra Streubela ani vedení 3:1 v Rýmařově tentokrát k bodům nestačilo

8. 11. 2004 | Muži A | 7. kolo | J. Kapucián

Po překvapivé výhře v úvodu loňské sezóny, kdy Jičín jako nováček 2.ligy zaskočil domácí Rýmařov a odvezl z jeho půdy dva body, si jičínští kuželkáři věřili na stejného soupeře i letos. Oběma celkům se v právě pobíhající sezóně daří, a tak se očekával kvalitní a dramatický duel. Hosté z Jičína měli v Rýmařově lepší vstup do utkání a potvrdili tak své odhodlání poprat se o body. Hráči SKK vyhráli úvod 0:2 a měli do plusu nahráno 53 kuželek! Velkou měrou se o to zasloužil výborným výkonem Petr Streubel (570).

Ve střední části se soupeři rozešli smírně, když oba duely byly jednoznačné. Oba souboje skončily na setové body 4:0. Jednou ve prospěch domácích, Tezzele porazil Jiřího Vejvaru, kterému se nedařilo a byl střídán P.Křížem 549- 492 a jednou ve prospěch hostů, to Pavel Louda nedal nejmenší šanci (521-463) Bahulíkovi. Jičín tak bezpečně uhlídal více jak padesátikuželkový náskok a to mu dávalo velkou naději na úspěch. Nakonec bylo ale všechno jinak.

V závěru domácí hráči Milan Dědáček s Karlem Sigmundem zahráli výborně, zlikvidovali náskok Jičína a obrátili výsledek na 5:3 ve prospěch Rýmařova. Milan Dědáček zahrál nejlepší výkon utkání i kola, když celkově porazil 589 kuželek. Naopak jičínské duo R.Bureš (497) - J.Soukup (504) zůstalo hodně za očekáváním.

Vylepšit svou bilanci budou mít již tuto sobotu, kdy od tradičních 10 hodin hostí nebezpečnou rezervu prvoligového lídra Moravské Slavie Brno. Duel bude dvojnásob prestižní pro Petra Streubela, který právě dres MS Brno tři sezóny oblékal.