Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

V souboji o třetí místo kuželkáři SKK Jičín podlehli v Brně

3. 4. 2006 | Muži A | 21. kolo | J. Kapucián

Přímý souboj o třetí příčku druholigové tabulky začali v předposledním kole soutěže kuželkáři SKK Jičín na Moravské Slavii v Brně nadějně. Josef Vejvara začal od samého začátku ve velkém stylu a svého soupeře jednoznačně přehrával. Jaroslav Soukup rovněž na první dráze vítězí, když soupeře přehrává 144-143 hodovou devítkou posledním hodem. Poté se mu však přestává dařit, což povzbudilo soupeře, který zejména famózní závěrečnou drahou 173(!) nakonec vítězí vysoko 588-514. Josef Vejvara však hraje parádně a nakonec jej pouhé dvě kuželky dělí od jeho letošní třetí šestistovky! Jičín tak drží nerozhodný stav 1:1 a rozdíl pouhých 8 kuželek.

Prostřední část utkání však vyšla domácím nad všechna očekávání, když si jak Radil 598, tak Večerka 621 vytvořili své letošní maximální výkony! Zatímco v dresu Jičína se příliš nedaří Kapuciánovi s Burešem a ani slušných 558 poražených kuželek v podání „domácího“ Petra Streubela na body zdaleka nestačí. V závěru potvrzují nejlepší jarní výkon MS Brno i Krejčí výhrou 592-496 nad P.Křížem a Bernatík 592-528 nad P.Loudou.


Výhrou 7:1 se tak domácí v přetahované o třetí místo opět posouvají o bod před Jičín a jelikož vysoko zvítězil i Rýmařov nad Opavou hráči SKK Jičín jsou kolo před koncem rázem na příčce páté. Souboj o prestižní postavení na pomyslných stupních vítězů však bude ještě velice dramatický. Jičín v posledním kole hostí doma šesté Blansko, Brno zajíždí na půdu postupující Jihlavy a na Vysočině se představí i Rýmařov, který změří síly s Třebíčí. Závěrečné utkání sezóny se hraje v sobotu od tradičních 13:30 a všichni příznivci jsou srdečně zváni do hlediště!