Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkáři SKK Jičín na Hané neuspěli

20. 2. 2007 | Muži A | 17. kolo | J. Kapucián

Olomouc – Kuželkáři SKK Jičín ve 2. lize mužů stále nemohou prolomit prokletí jarní části soutěže, ve které nezískali ani bod. V utkání 17. kola se představili na osmidráze HKK Olomouc kde bylo k vidění velice kvalitní utkání.

Domácí podali svůj druhý nejlepší domácí výkon v sezóně a Jičín byl čtvrtý nejlepší z hostů. Na body to však opět nestačilo, přestože případná remíza byla reálná ještě po 2/3 utkání. Výborně začal na straně Jičína Josef Vejvara, který porazil 580 kuželek! Ve druhé dvojici přidal bod dorostenec Honza Bendařík, který zastoupil v základní sestavě nemocného Petra Streubela. Závěr však vyšel domácím skvěle. Radek Havran předvedl 596 a Pavel Mikulka 580 poražených kuželek. Na bod tak nedosáhl ani po velice dobrém výkonu 578 bodů Jaroslav Soukup a Jičín tak odešel poražen v poměru 2:6.


Zřejmě klíčové utkání jarní části čeká tým SKK Jičín v sobotu, kdy zajíždí do Rychnova nad Kněžnou k dohrávce se Solnicí. Oba celky dělí na konci tabulky již pouhé 3 body! Výhra Jičína by dala jeho hráčům klid do poslední čtvrtiny soutěže a Solnické naděje na udržení v soutěži odsunula pouze do oblasti teorie. Pokud však uspějí domácí, nebudou mít klidné spaní jak v Jičíně, tak ve Vyškově.