Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Rumcajsova 60 veteránů 2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkáři SKK Jičín na Hané neuspěli

20. 2. 2007 | Muži A | 17. kolo | J. Kapucián

Olomouc – Kuželkáři SKK Jičín ve 2. lize mužů stále nemohou prolomit prokletí jarní části soutěže, ve které nezískali ani bod. V utkání 17. kola se představili na osmidráze HKK Olomouc kde bylo k vidění velice kvalitní utkání.

Domácí podali svůj druhý nejlepší domácí výkon v sezóně a Jičín byl čtvrtý nejlepší z hostů. Na body to však opět nestačilo, přestože případná remíza byla reálná ještě po 2/3 utkání. Výborně začal na straně Jičína Josef Vejvara, který porazil 580 kuželek! Ve druhé dvojici přidal bod dorostenec Honza Bendařík, který zastoupil v základní sestavě nemocného Petra Streubela. Závěr však vyšel domácím skvěle. Radek Havran předvedl 596 a Pavel Mikulka 580 poražených kuželek. Na bod tak nedosáhl ani po velice dobrém výkonu 578 bodů Jaroslav Soukup a Jičín tak odešel poražen v poměru 2:6.


Zřejmě klíčové utkání jarní části čeká tým SKK Jičín v sobotu, kdy zajíždí do Rychnova nad Kněžnou k dohrávce se Solnicí. Oba celky dělí na konci tabulky již pouhé 3 body! Výhra Jičína by dala jeho hráčům klid do poslední čtvrtiny soutěže a Solnické naděje na udržení v soutěži odsunula pouze do oblasti teorie. Pokud však uspějí domácí, nebudou mít klidné spaní jak v Jičíně, tak ve Vyškově.