Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkářky obdarovaly Kolín „kanárem“

9. 10. 2007 | Ženy A | 3. kolo | J. Kapucián

Jičín – Ve třetím kole nejvyšší kuželkářské soutěže žen, byla na programu repríza finále Českého poháru mezi SKK Jičín a Sokolem Kolín. Za domácí letos poprvé nastoupila Martina Tomášková, na marodce naopak stále zůstává její sestra Lenka.

Na úvod nastoupila tradičně kapitánka domácích Martina Hrdinová, a to proti Evě Renkové a Maruška Kvasničková proti Vlastě Kohoutové. Hrdinová (529) si se svou soupeřkou bez větších problémů poradila na všech drahách. V souběžně probíhajícím souboji se v první polovině startu domácí Kvasničkové (497) nedařilo, ale zlepšenou druhou polovinou bezpečně pohlídala další bod pro Jičín, který tak vedl 2:0.

V další dvojici Dana Viková (533) předvedla proti Markétě Slavíkové, výrazně lepší dorážku a tak putoval další bod pro tým Jičína. Když se navíc Marie Kolářová rozehrála k nejlepšímu výkonu dne - 538 poražených kuželek, bylo již ve 2/3 utkání o vítězi prakticky rozhodnuto. Jičín vedl již 4:0.

Závěr obstaraly v jičínském dresu juniorky Lenka Hrdinová a po zdravotních problémech se do sestavy vrátivší Martina Tomášková. Lenka Hrdinová (535) předvedla téměř shodné plné jako Lenka Honzíková, avšak v dorážce předvedla lepší výkon, když na třech drahách začínala dorážku hodovou devítkou! Martina Tomášková se v první polovině startu dostávala pomalu do tempa, avšak v druhé části proti M.Moravcové předvedla své kvality a výhrou 503-498 stanovila jednoznačnou podobu výsledku 8:0 pro Jičín.