Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Na jičínské kuželně padaly rekordy

9. 10. 2007 | Muži B | 4. kolo | J. Kapucián

Jičín – Skvělé výkony viděli diváci na jičínské kuželně V Lipách během sobotního utkání 3.ligy mezi domácím SKK Jičín B a největším favoritem soutěže SKK Vrchlabí. Hostující hráči si přijeli do Jičína pro dva body, ale že si k tomu odvezou hned i dva rekordy to čekal málo kdo.

Po první dvojici domácí ještě drželi nerozhodný stav, když velmi dobře zahrál Vladimír Pavlata proti Žižkovi 567-532.

Pak se ale rozjel hostující Zdeněk Říha a byl k nezastavení. Hrál bezchybně a počítadlo se mu zastavilo až na 624 bodech, což je nový rekord kuželny! Ne vedlejších draháv však uspěl Martin Mazáček 536-526 proti Horáčkovi a stav 2:2 před posledními hráči dával domácím ještě naději na bod za remízu.

Ale hosté byli proti. Hobl si svůj bod s jistotou pohlídal a Křivka pak proti Rolfovi bojoval o lepší skóre. Hráč Vhostí však dvěma hodovými devítkami čtyři hody před koncem získal další bod pro Vrchlabí a pomohl hostům posunout hranici rekordu na skvělých 3390. Domácí tak sice zahráli nejlepší domácí výkon jičínských družstev této sezóny, ale tentokrát neměli proti skvělému Vrchlabí šanci a podlehli 2:6. V příštím kole čeká jičínské tým cesta právě do Vrchlabí, ale tam se utká s Lokomotivou Trutnov.