Kontakty a fakturace
Obsazení kuželny 2023–2024
Memoriál Honzy Majdana 2024
Jičínský pohár 2023 nere
Rumcajsova 60 veteránů 2023
Podpora oddílu
Sponzorství

Kuželkáři i z Chomutova s prázdnou

9. 10. 2007 | Muži A | 4. kolo | J. Kapucián

Vrchlabí – Ve výborných výkonech pokračují oba zástupci našeho okresu startující ve 2.kuželkářské lize dorostu. Ve 4.kole soutěže zajížděli k těžkým utkáním na dráhy soupeřů a přesto v obou případech přivezli plný počet bodů!

Jičín – Druholigoví kuželkáři SKK Jičín zajížděli ve čtvrtém kole do Chomutova, kde je čekal souboj se silnou Jiskrou Kovářská.

První hody vyšli lépe domácím, od druhé třicítky však převzali iniciativu jičínští Jaroslav Soukup a Josef Vejvara. Soukup podal nejlepší podzimní výkon 550 poražených kuželek a dokonale využil zaváhání domácího Dvořáka. Josef Vejvara po nevydařeném úvodu mocně finišoval a nakonec mu scházelo k úspěchu pouhých 6 kuželek. Jičín vedl za stavu 1:1 překvapivě o 54 kuželek.

Prostřední část utkání však přinesla nečekaný výpadek Radka Kroupy, kterého vystřídal Honza Bednařík. Podle představ se nedařilo ani Jiřímu Vejvarovi a když zkušený Karel Bučko proti němu předvedl nejlepší výkon utkání 572 bodů obrátili domácí průběh na svou stranu.

V závěru Roman Bureš s Jiřím Kapuciánem na hráče Kovářské rovněž nestačili a Jičín tak podlehl 1:7.

Jičínský tým tak bude muset hodně zabrat v sobotu od 13:30 kdy na domácí kuželně bude hostit celek TJ Blatná a výhra může domácí posunout ze sestupových příček.